Feesten en werken ?

Gek op feesten? En wil je graag werken in de horeca? Wat nou als je deze twee dingen kan combineren! Tegenwoordig werken steeds meer jongeren achter een bar, in een club of evenementen. Dit zijn de ideale baantjes voor mensen die graag mensen om hun heen hebben en veel op feesten te vinden zijn. de variabelen werktijden maakt dit werk nog leuker. Het is wel zwaar werk, je werkt hard en bent de hele tijd bezig. Vaak werk je ook meteen een hele dag of een hele avond en nacht. Er staan veel vacatures open voor horeca bijbaantjes en evenementen. Maar wat moet je precies allemaal doen bij zulke baantjes?

Werken op evenementen

Als je werkt op evenementen kan je veel verschillende dingen doen. zo heb je op festivals de ticketcontroleurs, barmensen, ID controleurs, schoonmaakploeg of de entertainers. Dit werk is vooral leuk als je houdt van afwisseling. Maar je kan ook werken op bruiloften of verjaardagen dan kan je hapjes en drankjes rondbrengen.

Werken achter de bar

Dit kan zijn van werken achter een bar bij een vereniging tot in een club. Een belangrijk onderdeel van bartending is dat je weet hoe drankjes gemixt en geserveerd moeten worden. Het kost tijd om een succesvolle barman of barvrouw te worden en alles te leren wat er te leren valt! Wat ook veel mensen leuk vinden om te zien is flairtrending. Flairtrending houdt coole trucjes en technieken in, zoals het gooien en jong leren met flessen.

Werken in de club

Mensen die werken in de club hebben ook veel te maken met mensen. Je kan achter de gaderobe werken, achter de bar of zelfs als beveiliger. Je werkt wel ’s avonds laat tot de nacht en moet daarna nog vaak helpen met schoonmaken. Maar als je veel vrijetijd hebt is dit een super leuk baantje.

Reageer

^