Promotie activiteiten en feesten

Feesten zijn op tal van bijzondere locaties te organiseren, te denken valt aan boten, omgebouwde fabriekspanden, in penthouses, in hotels, en ga zo maar door. Je kunt zelfs je feest organiseren in (of via) een zgn. “Roadshow bus”. Deze markante en uiterst luxueuze bussen worden niet alleen voor feesten ingezet, maar ook om de lancering van events kracht bij te zetten (nieuw model auto wordt geshowd, of grote cola merken hebben een ‘stand’ via de roadshow bus). Om een idee te krijgen van een Roadshow bus, bezoekt u deze website.

Roadshow bus

De roadshow bus (voorzien van vele luxe extra’s, zoals de aanwezigheid van multi media, wifi, luxe aankleding, catering) kan tal van evenementen opluisteren: vervoer van/naar feestelijke gelegenheden, vervoer van profclubs, presentatie van nieuwe producten op locatie, overige presentaties, bedrijfsfeest vervoer en tal van andere mogelijkheden.

Extra’s

Een Roadshow bus kan helemaal naar de wens van de klant worden aangekleed. De buitenzijde kan met promotiemateriaal worden beplakt en het interieur van de bus kan voor gelegenheden ook worden ingericht met de eigen huisstijl, hiermee is de bus perfect geschikt voor grootste acties en vormt een absolute publiekstrekker met zijn opvallende uiterlijk.

Reageer

^