Ouders

Veel ouders gingen u al voor, bij deze een selectie van de meest gestelde vragen. Mochten er desondanks nog vragen zijn, dan horen wij het uiteraard graag!

Veel gestelde vragen

Wie organiseert de activiteiten van The Cube?
De organisatie van de activiteiten in The Cube is in handen van de een groep enthousiaste vrijwilligers uit Boskoop. Formeel vallen zij onder Stichting MAX, deze vrijwilligersorganisatie organiseert activiteiten voor tieners en jongeren in Alphen aan den Rijn.

Bij feesten hebben jullie beveiliging bij de deur staan, is dit dan echt nodig?
Onze activiteiten hebben op basis van onze kernwaarden een veilig en verantwoord karakter. Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom houden de beveiligers in samenwerking met onze eigen ervaren toezichthouders een oogje in het zeil en controleren zij op naleving van de huisregels. Daarnaast zorgen zij dat alleen de doelgroep van het feest naar binnen kan en beperken zij de geluidsoverlast buiten. Zo houden we het voor iedereen leuk en gezellig!

Loopt mijn kind van 12 tussen jongeren die alcohol mogen kopen?
Nee, de feesten voor 11+ en 14+ zijn 100% alcoholvrij. Dit betekent dat er aan niemand alcohol geschonken word tijdens de avonden, en dat we bij twijfel over voordrinken de ademanalyseapparatuur van de beveiliging inzetten.

 ..maar jullie schenken op sommige avonden toch wel alcohol?
Dit klopt, om feesten voor 11 t/m 16 jarigen te kunnen bekostigen organiseren wij ook feesten met alcohol. Dit zal echter nooit tegelijk zijn met de 11+ en 14+ feesten.

Kan ik voor alle feesten vooraf kaarten kopen?
Het is voor alle feesten mogelijk om vooraf in de online ticketshop een entreekaartje en eventueel al consumptiemunten te kopen. Als deze feesten niet uitverkocht zijn kun je bij de kassa nog een kaartje kopen.

Kan ik als ouder naar binnen als ik mijn kind op kom halen?
Omdat u bij het ophalen alleen komt is het voor ons lastig te bepalen of u een ouder bent van een kind dat binnen is. Om deze reden hebben wij in onze huisregels opgenomen dat ouders niet naar binnen mogen. Wilt u toch een kijkje nemen binnen? Loop dan bij het wegbrengen mee naar binnen, kom langs op de inloopavonden (dinsdag en donderdag) of maak een afspraak om nader kennis te maken met de mensen achter onze organisatie.

^